De kracht van
de Heerkens van Bavel Groep

De Heerkens van Bavel Groep, opgericht in 1902, is een degelijke, betrouwbare, kapitaalkrachtige organisatie en beheerst alle facetten van het vastgoedproces.

Aan de Waterkant, Tilburg

Lees meer

Alphons Coolen: Woningontwikkeling en -bouw

Alphons Coolen bouwt, ontwikkelt en onderhoudt al bijna 60 jaar woningen. Het bedrijf beheerst het totale bouwproces en is van alle markten thuis, van groot tot klein en is een professionele proactieve bouwpartner.

Binnen de Heerkens van Bavel Groep is Alphons Coolen verantwoordelijk voor de bouw en ontwikkeling van woningen in al haar verschijningsvormen. Door sociale, economische en milieuaspecten op verantwoorde wijze met elkaar te combineren, draagt zij bij aan een duurzame samenleving.

Alphons Coolen is pas tevreden als u dat bent. Zij streeft als betrouwbare en erkende bouwer in alles wat zij doet naar het behalen van het beste resultaat. Uw wensen en eisen staan voorop.

Doordat zij blijft investeren in de nascholing en bijscholing van het personeel bent u altijd verzekerd van de laatste technieken en beste materialen voor al uw bouwprojecten.


Onze Locatie

Alphons Coolen Bouw BV
Prof. Cobbenhagenlaan 101
5037 DB Tilburg

T +31 13 532 14 50

E   info@alphonscoolen.nl
W  www.alphonscoolen.nl

Ga naar de website