De kracht van
de Heerkens van Bavel Groep

De Heerkens van Bavel Groep, opgericht in 1902, is een degelijke, betrouwbare, kapitaalkrachtige organisatie en beheerst alle facetten van het vastgoedproces.

TYC, Almere

Lees meer

HVBM Vastgoed: Ontwikkeling commercieel vastgoed

HVBM is ontwikkelaar van bedrijfsgebouwen, logistieke centra, kantoren, concepten en gebieden. HVBM ontwikkelt gebouwen waar mensen prettig werken, waar mensen geïnspireerd worden, waar ze samenwerken en waar ze productief kunnen zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste ontwikkelingen.  Op eigen kracht en middelen streeft HVBM naar kwaliteit en duurzaamheid.

HVBM begeleidt het gehele bouwproces en garandeert daarbij de planning, budget en kwaliteit. Gedurende het bouwproces heeft u met slechts één aanspreekpunt te maken.

In haar ontwikkelingsfilosofie staat de gebruiker van het vastgoed centraal. HVBM kiest voor innovatieve oplossingen met aansprekende architectuur, een aantrekkelijk interieur en een praktische indeling. Huisvesting draagt daarmee expliciet bij aan een efficiënte, inspirerende en ook plezierige bedrijfsvoering.

HVBM Vastgoed ontwikkelt vastgoed met een beleggingshorizon. Ieder gebouw of gebied dat we ontwikkelen moet waarde creëren op de lange termijn. De mogelijkheid bestaat om ontwikkelingen in eigen portefeuille en beheer te houden. Steeds vaker profiteren onze huurders zodoende van een duurzame relatie met dezelfde partij.

Develop to Inspire. Daar is het HVBM Vastgoed om te doen.

Onze Locatie

HVBM Vastgoed BV
Prof. Cobbenhagenlaan 105 
5037  DB Tilburg

T  +31 13 466 69 69

E   info@hvbm.nl 
www.hvbm.nl

Ga naar de website